Tervek

Következendő hitmélyítőink 2018: 

SZEPTEMBERI / Veszprém, Balatonalmádi:  Szeptember 21-23. Péntek 15.00- Vasárnap 14.00. Szállás panzióban. Célok: Tanítás sorozat,  közösség, Veszprémben léleknyerés és meghívásos Evangelizálás. Költség 15.000 Ft. Aki igényli kap segítséget. Témánk itt majd: “A keresztyén életvitel a Bibliában és ma (2018) Európában. “

NOVEMBERI / Debrecen: November 2-4. Péntek délutántól vasárnap délig. Hasonló programmal és célokkal mint Veszprém. Költség: 5000- 10000 Ft (függően ki hol alszik).

Kérlek jelezzétek ha érdekel valamely hitmélyítő. Jelenleg a keresztutak “gerince” -e szolgálat. Megyünk, tanítunk, lelket nyerünk… és bátorítunk. Gyere légy része csapatunknak.

2018/ 2. szolgálati periódus (főleg nyár):

Férfi hétvége: JÚNIUS. 30-31 (téma.. szolgálni ott ahol kell)

Balkán Missziós Körút: Július 7-15 ( Horváthország, Bosnia, Montenegro, Albánia, Serbia) Ez része lesz a GGWO summer tervnek Baltimorebol.

– Nyári Hitmélyítő / Csapattalálkozó /és bemerítés. Július 27-29

 Pányok Hitmélyítő: Augusztus 3-5 (Gál Lajos Hívott meg szolgálni, néhányan eljöhetnétek velem) Aki ráér.

– Erdélyi Lélkenyerő Út. Augusztus 17-21 Hargita- Covasna megye.

Tervek, utak, hitmélyítők a KERESZTUTAKBAN

2018-májusáig:

– Január 28. vasárnap. Veszprém látogatás. Szeged, Kecskemét, Budapest…vonalról fel tudunk venni. Gyere csatlakozz a Veszprém Megyei látásba. Légy csapattag :).

– Február 3-4. Szombat-Vasárnap. Malakiás Hétvége Zentán. Ez egy hitmélyítő alkalom 30-40 fővel. Határon innen és és határon túlról érkező  Testvérekkel. Téma: Lelki/ Mentális nehézségek a kereszténységben. Előadó: Bartha Attila lelkipásztor.

– Február 24-25 Veszprém Megye léleknyerő- Bátorító út. (Ajka-Veszprém- Székesfehérvár) Kétnapos!

– Március 16,17,18 Régiós Léleknyerő körút Dél-nyugat Magyarországra. Veszprém (Péntek), Paks- Szekszárd (Szombat), Kaposvár (Vasárnap)…

– Április 7-8. Szombat Vasárnap. Vajdasági Malakiás Hétvége 🙂 Most csak FÉRFI ALKALOM! Vagyis a Prédikátor férfia szemináriuma lesz megtartva.

– Április 28- Május 1. Csapatépítő, Tanítványozó Missziós Út. Változás! Nem a Balkánra, és nem Erdélybe. Most megint Balaton felvidék! Veszprém, Zirc, Székesfehérvár, Balatonfüred. Sok Igével, Tanulással, és léleknyeréssel.

– Május 26-27 Gál Lajos és csapatával egy konferencia Magyarországon! Nagyon áldott és fontos témában! Folyamatosan frissítjük az információt ha látunk valamit! De már írd be magadnak.

Ha akarod hogy meglátogassunk, vagy van ötleted, írj nekünk! Figyelembe vesszük.

Jelentkezés / Információ: Balázs Kornél. email. lásd alul kapcsolat.