Hitmélyítő Alkalmak / Malakiás Hétvégék

Csendesnapok / Szemináriumok / Missziók:

II. Prédikátor Férfiak Szemináriuma.

Vajdaság “Malakiás Hétvége”. Április 7-8. Férfi szeminárium.  Helyszín: Mohol- Zenta- Ada.                                                                A Budapesti Októberben megtartott folytatása. Várunk minden szolgálni, és prédikálni vágyó férfit erre a most 2 napos együttlétre. A költség pár ezer forint. Kérlek szólj ha jönnél. Lesz Grillezés, Tanulás, Gyakorlás..és közös Evangelizálás!

TAVASZI HITMÉLYÍTŐ: 

Bakony / Hitmélyítő: Városlődön. 60-70 fővel. Előadók: Balázs Kornél és Gál Lajos. 2 Napos együttlét üzenetekkel, kirándulással. Étkezés, szállás, konferenciadíj: 6000 Ft / fő.

 

 

 

Missziós utak:

2018. évben 3 nagyobb missziós utat tervezünk: Albánia, Erdély, Kárpátalja.

Albánia lesz az első. Április 18- Május 1. Ha érdekel kérlek jelentkezz nálam (Balázs Kornél)

Kárpátalja és Erdély valamikor  nyár folyamán lesz. Tervezés alatt az időpont, és útvonal. Segíthetsz a tervezésben. Keress minket.

Máté 28:19-20

“Ezért menjetek el a nemzetekhez, és tegyetek tanítványommá minden embert az egész világon! Merítsétek be őket az Atya, a Fiú és a Szent Szellem nevébe! Tanítsátok őket, hogy engedelmeskedjenek mindannak, amit én parancsoltam nektek! Biztosak lehettek benne, hogy állandóan veletek leszek. Igen, veletek maradok minden nap, amíg ez a korszak véget nem ér!”